Страница 1 из 1 |
Допомога. Кiттiклiв.
Автор | Сообщение |
---|---|
|
0
Вiтаю шановнi читачi порталу Пристиж Гэймiнг.
Прошу допомогти менi з грою у Кiтiклiвi [ ] проти окрэмих збiрок , таких як: РЛШ, РМП, ФМП, Шатер. Я вiдiграю позицiю друiда , гра йде на ммр'i 2100, выще пiднятися ми не взмозi. Де-iн-де мы тримаэмося 3-4 хвилини, iнодi виграемо , але виграш бува лише у 20% та i лише коли э змога вбити жреца(рмп, фмп) за 20-30с. Що можна зробити у цiй cитуацii? Проти РЛШ, Шатер(з локом) виграш зiставляэ лише 10% , ми сплiтаемо дэмейдж я( ) по шаману , ( ) по локу/жрецу. усi контролi даэмо розi - але всеодно вмираемо, бо усi у командi починають просiдати по ХП , або вмираемо за cвiтч , або хiлер сiдае по манi. Проти Шатера з шп мы виграемо у 30% игор, тут хочу лише спитати , треба вбиваты шп, або сплiтати? Прошу вiдповiсти гравцiв з досвiдом 2300+, дякую. |
09 сен 2011, 19:54 |
|
|
0
вбиваты шп. нэ сплiтат
|
09 сен 2011, 19:58 |
|
|
Це тобi треба до Фрiттеруса, бо цi троллi тобi нiчого гiдного не скажуть.
|
09 сен 2011, 19:59 |
|
|
0
все понял, но посоветовать мордокатаю что-нить толковое, кроме БАРАН МОД АКТИВЕЙТЕД ЛОМИСЬ ХИЛ НЕ ТРАМВАЙ НЕ ОБЪЕДЕТ не могу. еще вот, попробуй поменять вара или паладина.
|
09 сен 2011, 20:05 |
|
|
0
Кривая попытка троллинга, которая надоела еще в пору ниака. Выглядело бы смешно, если бы не был такой кривой украинский.
|
09 сен 2011, 20:08 |
|
|
Soulmate писал(а): Кривая попытка троллинга, которая надоела еще в пору ниака. Выглядело бы смешно, если бы не был такой кривой украинский. Ну вдруг в гонконге есть украинцы (чекнул айпи), всякое ж бывает... |
09 сен 2011, 20:10 |
|
Страница 1 из 1 |