Допомога. Кiттiклiв.  
Автор Сообщение

0
Сообщение Допомога. Кiттiклiв.
Вiтаю шановнi читачi порталу Пристиж Гэймiнг.
Прошу допомогти менi з грою у Кiтiклiвi [ :воин: :друид: :паладин: ] проти окрэмих збiрок , таких як: РЛШ, РМП, ФМП, Шатер.
Я вiдiграю позицiю друiда :друид: , гра йде на ммр'i 2100, выще пiднятися ми не взмозi.
Де-iн-де мы тримаэмося 3-4 хвилини, iнодi виграемо , але виграш бува лише у 20% та i лише коли э змога вбити жреца(рмп, фмп) за 20-30с. Що можна зробити у цiй cитуацii?

Проти РЛШ, Шатер(з локом) виграш зiставляэ лише 10% , ми сплiтаемо дэмейдж я( :друид: ) по шаману , ( :воин: ) по локу/жрецу. усi контролi даэмо розi - але всеодно вмираемо, бо усi у командi починають просiдати по ХП , або вмираемо за cвiтч , або хiлер сiдае по манi.

Проти Шатера з шп мы виграемо у 30% игор, тут хочу лише спитати , треба вбиваты шп, або сплiтати?

Прошу вiдповiсти гравцiв з досвiдом 2300+, дякую.

09 сен 2011, 19:54

0
вбиваты шп. нэ сплiтат

:rofl

09 сен 2011, 19:58

Це тобi треба до Фрiттеруса, бо цi троллi тобi нiчого гiдного не скажуть.
member/Fritterus/

09 сен 2011, 19:59

0
все понял, но посоветовать мордокатаю что-нить толковое, кроме БАРАН МОД АКТИВЕЙТЕД ЛОМИСЬ ХИЛ НЕ ТРАМВАЙ НЕ ОБЪЕДЕТ не могу. еще вот, попробуй поменять вара или паладина.

09 сен 2011, 20:05

0
Кривая попытка троллинга, которая надоела еще в пору ниака. Выглядело бы смешно, если бы не был такой кривой украинский.

09 сен 2011, 20:08

Soulmate писал(а):

Кривая попытка троллинга, которая надоела еще в пору ниака. Выглядело бы смешно, если бы не был такой кривой украинский.

Ну вдруг в гонконге есть украинцы (чекнул айпи), всякое ж бывает...

09 сен 2011, 20:10
Начать новую тему Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.

Перейти:  

На сайте использованы материалы, принадлежащие Blizzard Entertainment. Копирование материалов возможно только c разрешения портала. В противном случае это будет называться уже другим словом.
Рейтинг@Mail.ru