Нiкчемний я.  
Автор Сообщение

Сообщение Нiкчемний я.
Universal Pictures і Illumination Entertainment запрошують вас і вашу родину в кіно на безпрецедентну анімаційну комедію у форматі 3-D Нікчемний я. Від продюсера КРІСА МЕЛЕДАНДРІ (Льодовиковий період, Хортон) історія одного з наймогутніших суперзлодіїв світу, чиє життя перевертається з ніг на голову, коли в ньому з’являються діти.

У невеликому містечку, на вулиці, де охайні будиночки оточені білими парканчиками і кущами троянд, розташувався один величезний чорний будинок, навколо якого нічого не росте. Місцеві жителі навіть не здогадуються, але глибоко під ним знаходиться велике таємне сховище. В оточенні армії маленьких посіпак ми зустрічаємо тут Гру (оригінальний голос - Стів Карел, український дубляж – ПАВЛО КОСТІЦИН), який планує найбільше в історії людства викрадення. Він збирається вкрасти місяць (так-так, вам не почулося: місяць!!).

Гру – справжній майстер з хуліганських речей. Озброєний зменшувальним лазером, заморожувачем, а також бойовим транспортом для пересування по землі і повітрю, він підкорює всіх, хто трапляється на його шляху. Єдина його проблема – злодій-конкурент Вектор (голос Джейсона Сігела в оригіналі і ЄВГЕНА КОШОВОГО в українському дубляжі). Так він безтурботно і живе до того моменту, як всиновлює трьох дівчаток з притулку, які вбачають в Гру те, що ніхто ніколи не бачив: потенційного Тата.
Разом зі Стівом Карелом і Джейсоном Сігелом над озвученням фільму «Нікчемний я» працювали: Міранда Косгров, Джулі Ендрюс, Рассел Бренд, Крістен Вііг, Віл Арнет, Денні МакБрайд і Джек МакБрайєр.
Режисери «Нікчемного я» - номінант на премію Оскар Кріс Рено і П’єр Коффін. Продюсери: Кріс Меледандрі, Джанет Хілі і Джон Коен. Редактори: Памела Зігенхаген-Шефланд і Грегорі Перлер. Продакшн дизайнер Йярроу Чіні, арт-директор Ерік Гуіллон.

Композитори: Фарел Вільямс і Хейтор Перейра. Музичний продюсер Ганс Ціммер. Сюжет Серджіо Паблоса, сценарій Сінко Пола і Кена Доріо. Виконавчі продюсери: Ніна Роуен і Серджіо Паблос.

Непоганий мультиплiкацiйний фiльм для ciмейного перегляду.
Рекомендую.

22 июл 2010, 16:32

0
Сообщение Re: Нiкчемний я.
:siski

22 июл 2010, 16:41

0
Ходил в Ультрамарин, на один раз мульт.

22 июл 2010, 22:27

Кiнопалац-краще.

23 июл 2010, 00:35

0
Kain писал(а):

Кiнопалац-краще.

Каин, что с тобою стало? =/

23 июл 2010, 00:37

Капля стала плакать, что рассталась с морем.
Море засмеялось над наивным горем.

Омар Хайям

23 июл 2010, 00:44

0
Я не о том, из Разоблачающего Гладиатора ты скатился хз куда.

23 июл 2010, 00:46

Не роби собі різьби і всякої подоби з того, що на небі вгорі, і що на землі долі, і що у воді під землею

23 июл 2010, 00:54

0
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

23 июл 2010, 01:13

0
Kain писал(а):

паче

определенно речь обо мне.

23 июл 2010, 02:11

0
AlanWarrior писал(а):

Я не о том, из Разоблачающего Гладиатора ты скатился хз куда.

ОООО, ВОТ НАКОНЕЦ-то ты сформулировал. а я все думаю, мол чота не то.
так и есть, простите за оффтоп лол.

28 июл 2010, 22:30
Профиль WWW

Перейти:  

На сайте использованы материалы, принадлежащие Blizzard Entertainment. Копирование материалов возможно только c разрешения портала. В противном случае это будет называться уже другим словом.
Рейтинг@Mail.ru