дану, с бургами даже ругать не хочется, мне сейчас пишут всякие чуваки мол "boosting ftw mate " я спокойно обьясняю что это мой новый чар, они идут в армори чекают ачивки и говорят wow awesome! that rating in this gear impressive! ну приятно да, а шквалота писала бы ОЛОЛО ТВОЮ МАМУ ЕБАЛ ТЕБЯ ПРОТАЩИЛИ ХУЙ ПИЗДА ОЛОЛО
Добавлено спустя 42 секунды:
Зеу писал(а):
Dord писал(а):
Зеу писал(а):
Dord писал(а):
"Ты играешь как ссаный нюхач" - You are play like a old faggot. Cut down your arms and delete WoW
Че это за хуйня? Правильно будет - "you playing like a fucking glue niffer"
Я думаю идиомы придуманные тобой бурги не просекут) Мой вариант поможет им осознать всю глубину их бездарности
кстати да, playing а не play. Спс)
Что касается бургов, в катаклизме я им быстро мозги вправлю.
Возьми с собой Мола, чтобы они сразу и ссались сидя на стуле во время вправления мозгов Burg - Sorry it was disconnect. And I can`t use PS (bubble) Mol - DON`T FUCKING LIE ME BITCH!!!
"ххх c опытом xxx ищет вара на 1800" "Регаю (арену)" "Ты играешь как ссаный нюхач" "Я прожимаю xxx"
1. pala with 100500 AR LF war with 1800 AR 2. You're plaing like a douchbag 3. Using XXX (I am using - слишком долго, Видел Гидру в игре на арене? LAGLAGLAG )
23 авг 2010, 18:50
izdi
[9.8]
0
Re: Трудности перевода.
Цитата:
"ххх c опытом xxx ищет вара на 1800" "Регаю (арену)" "Ты играешь как ссаный нюхач" "Я прожимаю xxx"
~ 1800 EXPIRIENCED xxx LF xxx for 2k++ ~ sign ~ OMG UR SO BAD ~ casting xxx
23 авг 2010, 20:21
Theris
[2.5]
0
helo im mgimo finish in 2009 i playing comp tsg . me experence is hi
23 авг 2010, 20:32
Акрум
0
Hpally (1800 exp) lf warr for 2s (going for 2k)
23 авг 2010, 20:44
scrub
0
Цитата:
DON`T
Цитата:
can`t
Цитата:
`
Цитата:
`
Цитата:
`
23 авг 2010, 21:14
scrub
0
darggoll писал(а):
My seven-year brother plays better then you my old grandmother plays warrior better then you
"then" на "than" перепутал? Не путай так, со стороны смешно выглядит же.
Добавлено спустя 2 минуты 38 секунд: Во, вспомнилась копипаста на тему.
Скрытый текст
forgive english, i am Russia.
i come to study clothing and fashion at American university. i am here little time and i am very hard stress. i am gay also and this very difficult for me, i am very religion person. i never act to be gay with other men before. but after i am in america 6 weeks i am my friend together he is gay also. He was show me American fashion and then we are kiss.
We sex together. I never before now am tell my mother about gay because i am very shame. As i fuck this American boy it is very good to me but also i am feel so guilty. I feel extreme guilty as I begin orgasm. I feel so guilty that I pick up my telephone and call Mother in Russia. I awaken her. It too late for stopping so I am cumming sex. I am very upset and guilty and crying, so I yell her, "I AM CUM FROM SEX" (in Russia). She say what? I say "I AM CUM FROM SEX" and she say you boy, do not marry American girl, and I say "NO I AM CUM FROM SEX WITH MAN, I AM IN ASS, I CUM IN ASS" and my mother very angry me. She not get scared though.
I hang up phone and am very embarrass. My friend also he is very embarrass. I am guilt and feel very stupid. I wonder, why do I gay with man? But I continue because when it spurt it feel very good in American ass.
Хичужник такой хичужник, че ты на европе забыл тут то научись, патом на сс иди, а если ваще не шаришь ниче по английски иди за дк шпилить и продай пала
23 авг 2010, 23:11
ДеЛореан
[0.2]
0
))) )You can't speak Spanish just 'cos you're wearing a mustache))))
23 авг 2010, 23:53
Shepard
[2.1]
0
ДеЛореан писал(а):
23 авг 2010, 23:57
Nurjke
[1]
0
ДеЛореан писал(а):
italian
24 авг 2010, 00:01
Dethcord
0
Сидите в резервации с таким английским.
24 авг 2010, 00:38
wile
0
Dord писал(а):
"Ты играешь как ссаный нюхач" - You are play like a old faggot. Cut down your arms and delete WoW
Че это за хуйня? Правильно будет - "you playing like a fucking glue sniffer"
Тогда уже "you are playing..." Времена глаголов проходят в школе %)
PS: - Which watch? - Six watch. - Such much! - Whom how... - MGIMO finished? - Ask!
На сайте использованы материалы, принадлежащие Blizzard Entertainment. Копирование материалов возможно только c разрешения портала. В противном случае это будет называться уже другим словом.