Йо , йо , від татуся синові .. е. . Син , вислухай мене , забудь все , що знав до цього дня , Нашорош вуха свої, нехай ми з тобою поки не багатії , Але батька ти надихни , серцебиття віднови , Білих голубів на честь нього запусти . Нехай не погано життя нас попсувала , Мати твоя задолбала , весь час блефувала , А потім обіцянку стримала , таксі замовила до вокзалу ... Нехай котиться вона , а в душі твоїй назавжди запанує весна. З горем я змирився не відразу , але ти будь добрий пропусти цю фазу: У дупу свою я запхав пульт , кайфанул і заробив інсульт , Горю моєму був дуже радий Віннівонючій культ . Я тебе благаю , до життя повернися , з останніх сил тримайся , Навколо вернись, батьком своїм пишайся , від спокуси пульта утримайся . Я розумію , син , тобі не легко , але батька твого взагалі вранці пронесло , Тому припиняй своє ниття , у мене до цих пір брудне нижню білизну. Руслана гей в пастку заманив , чимось одурманив , після чого були чутні лише звуки ридань , Але Русик не зламався навіть не знайшовши цьому виправдань , а ти , синку , скиглиш через куди менших розчарувань. Ми пройдемо з тобою ще сотню випробувань , якщо докладемо трохи старань , в ім'я виконання бажань. Отець твій всіх на три букви шле , в небі ширяє немов літак , та що там , він диявольський ріфмоплет ! Син у нього росте , дипломні роботи здає , коли час прийде , він ще своїм талантом блисне ! А якщо гей перед ним штани розстебне , дупою голою вільнет , сина мого з розуму не зведе , Він на ньому кулаки розімне , а якщо знадобиться - взагалі вб'є ! Я пишаюся сином своїм , я б вважав за краще його Аполлоном двом, Тому що відмінно удвох ми геїв бомбимо , зроблять вони те, що ми їм велимо , а якщо щось не сподобається - ми їх отпердолім ! Я б не пробачив себе , якщо б втратив тебе , нехай і лаяв тебе іноді , робив все це люблячи . Син мій , йди за шляхом женця , що нагадує твого батька , в той час як мати твоя - вівця була зрадою захоплена. Вона була настільки лукавість і місцями не логічна , що сім'я наша була їй байдужа. Мріяла вона знайти собі багатого засранца , в підсумку Руслан урвав останнього заможного кавказця . Але мати твоя на цьому не зупинилася , навпаки , ще більше надихнулася і в усі тяжкі пустилася . Не думай про неї , син , будь мудрей , у тебе є справи важливіші ! Залиш за плечима минуле , а то поведінка допитливе псує майбутнє твоє розкішне ! На батька свого рівняйся , спокусі утіх з пульта не піддавайся , горем сімейним не впивайтесь , Сльозами не заливати , краще з думками збирайся і життям насолоджуйся ! Якщо хтось скаже раптом, що зад твій пружний , будь реалістом - опинитися він може гомосексуалістом ! Сам в молодості будучи активістом зустрів голубка в лісі гіллястому , ледве врятувався від нього , сховавшись в кущі золотистому . Якщо рима моя написана не даремно , вищесказане дійде до тебе , значить місію свою виконав я , а поки , син , чекай продовження!
26 дек 2013, 14:28
Espreal
[2.3]
0
Рэпчина
где-то на моменте с запихиванием пульта в задницу начинает проявляться талант автора
ну или коллективный разум, как у пацантре-нигодяев с фильма Темный город
Смотрите -русский реп! а помните шутку про гуфа?ха-ха уа-ха-ха ва-ха-ха
26 дек 2013, 19:27
Impact
[17.5]
0
Рэпчина
а был же какой то эпический тред на пг, где вдруг все начали стихи на ходу сочинять и постить.
26 дек 2013, 20:23
Soreys
[-1.1]
0
Рэпчина
Не читал,но ок,красава парень,к успеху идёшь,ё
26 дек 2013, 23:11
qqx
0
Рэпчина
27 дек 2013, 02:37
eL1k
0
Рэпчина
Ну че, папка, читай начало, что бы пацанов качало :)
Скрытый текст
Когда клеишь делишки, везешь мягкий по крышке, Когда в двух шагах от обрыва, а потом делишь фишки. А дома детишки. Знаю, братишка. Двигай аккуратней. Лишний риск - это слишком. Новый забот ком набирает обороты, наконец-то дома, Будто не был тут долгие годы. Соска вместо айпода, с коляской к переходу. Теперь точно не лезу в воду не зная броду. Сроду пешком так долго не лазил по местности, прикинь - По трезвости обошел все окрестности. Эти улыбки, мимика и приступы веселья любого заставят смеяться даже без действия зелья. Но бывает, иногда, остаешься один, и приходит груз напряжением твоих отцовских морщин. И если есть такой почин, то от счастья кричи. Влиться в мир серьезных мужчин есть несколько причин: Одна из них - это толкнуть в массы свою фамилию, Еще дома все будет ровно, тепло и не пыльно. Станешь отцом-храбрецом: походы, скворечник, летающий змей, и для себя (чето там) конечно. Вокруг лошадка, мячик, поезд, кубики машинки, на обоях нарисованы маркером снежинки. Все что угодно проси, суровый мир у твоих ног. Ведь ты же у меня один - мой маленький сынок.
Читай между строк: доделай то, что я не смог. Мы с тобой у истока, с нами бог: мир не так уж плох. (х3)
Надо стараться, что бы из чада вышел толк. ПОдальше от ада, нет войнам и на страхе болт. Релиз больших амбиций лучше в руках синицы, надо все самому вращать, а не вокруг крутиться. Мелькать будут лица, оскал под маской клоуна. Кто он, этот клоун, и почему его взгляд в сторону? Ты все поймешь со временем, это номрально, сын. Лучше делать свое, а не клянчить, кланяясь в тын. И не стараться быть хуже чем есть. Ближе к берегу. Три части слились в одно - я это сберегу. Теперь вместе сможем больше,станем сильнее. Ты крепнешь, а время летит, как свечка тлеет. Сделаю все что было, то, чего я был лишен. Корона ни к чему, все так же ближе капюшон. Бывает мало времени, выдохся, очень устал, Но буквы снова пляшут на поверхности листа. Заботы, студия, поезда, самолеты - так пролетают годы, а кто-то ждет дома кого-то. В пепельнице тлеет что-то, в руках то же фото, снова в разлуке встречаю закат за восходом. Восход за закатом летит накатом, а пара грустных глаз ждет звона ключей, что б крикнуть: "Папа!" И этот миг лучшая награда, за то, что я здесь был когда-то..
Читай между строк: (расти сынок), доделай то, что я не смог (рости сыноок). Мы с тобой у истока, с нами бог: мир не так уж плох. (еще вдох) (2х)
P.S Мишка, Краснодеревщик.
27 дек 2013, 05:41
virtus61
[0.1]
0
Рэпчина
еще один идиот обкурился, и почуял себя мастером слова
На сайте использованы материалы, принадлежащие Blizzard Entertainment. Копирование материалов возможно только c разрешения портала. В противном случае это будет называться уже другим словом.